; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ashton Kutcher   Mila Kunis

FOTO: Ashton Kutcher se iubește cu Mila Kunis

24 July 2012

Ashton Kutcher (34) și Mila Kunis (28) formează un cuplu, deși au negat până acum speculațiile apărute în presă potrivit cărora ar avea o relație. Sâmbăta trecută, ei au fost surprinși de paparazzi în timp ce se sărutau. Mai mult, se pare că ei locuiesc deja împreună, în vila din Hollywood a actorului.

Cei doi actori se aflau la o petrecere dată de membrii distribuției lungmetrajului „Jobs', inspirat de viața cofondatorului grupului Apple Steve Jobs, în care rolul principal este jucat de Ashton Kutcher, scrie contactmusic.com.

„Stăteau pe o canapea, de aceeaşi parte a mesei, iar Mila se juca cu mâinile prin părul lui Ashton. Avea cotul aşezat pe spatele lui şi se juca cu părul lui şi îi masa umerii. El s-a aplecat spre ea, i-a şoptit ceva şi a sărutat-o', a declarat o sursă, citată de de publicaţia US Weekly.

tk3s_akutchermkuniskissexclu0721_01

Picture 1 of 2

Recent, Mila, care a mai avut o relație de lungă durată cu starul din „Singur acasă' Macaulay Culkin, a declarat că e singură.

„(Eu și Ashton) ieşim împreună. Ne cunoaştem de 15 ani. Ne simțim bine unul în compania celuilalt. Dar asta e tot! Nu e nici o poveste nebună de dragoste aici, nimic altceva', spunea bruneta la începutul lunii într-un interviu acordat revistei „Elle'.

De cealaltă parte, Ashton Kutcher nu a mai avut nicio relație stabilă de când s-a despărțit de Demi Moore, anul trecut.

Demi, isterică la auzul veștii

După ce fotografiile cu Ashton și Mila sărutându-se au „inundat' site-urile, Demi Moore ar fi devenit brusc isterică, a spuso sursă, citată de dailymail.

„Demi e distrusă din cauză că Ashton s-a mișcat atât de repede și s-a cuplat cu Mila. Are inima frântă. Chiar dacă Ashton a înșelat-o mereu, atunci era vorba de fete oarecare, nu era o relație ca cea cu Mila, iar asta o distruge pe Demi', a povestit o altă sursă.

Ashton și Mila au jucat împreună în serialul „That `70s Show', iar relația lor ar fi „ca un cuțit în inimă' pentru fosta soție a actorului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare