; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

86th Annual Academy Awards   People Magazine Arrivals

E oficial! Angelina Jolie și Brad Pitt au divorțat

15 April 2019

La doi ani de când Angelina Jolie (43 de ani) a depus actele de divorț se pare că un judecător a decis starea civilă a actriței și a lui Brad Pitt (55 de ani). 

Conform publicației People, un judecător a decis vineri că din punct de vedere juridic Angelina Jolie și Brad Pitt sunt divorțați înainte de soluționarea problemelor dintre cei doi actori. Acțiunea legală poartă denumirea de bifurcație, iar cei doi actori au cerut asta judecătorului, potrivit documentelor depuse în instanță. 

„Ambii părinți se concentrează asupra a ceea ce este mai bine pentru copii”, a declarat o sursă pentru PEOPLE.

Cu toate astea, procesul de împărțire a bunurilor, iar înțelegerea în privința custodiei nu a fost încă stabilită, chiar dacă au ajuns la un acord în ceea ce privește acest subiect la sfârșitul anului trecut. Angelina Jolie și Brad Pitt au șase copii împreună: Maddox, 17, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 12 și Vivienne și Knox, de 10 ani. 

Acordul a venit după ce fostul cuplu a cerut o altă prelungire de păstrare privată a acțiunilor judecătorești, potrivit documentelor instanței obținute de PEOPLE. Judecătorul John Ouderkirk va fi cel care până la 31 decembrie 2019 va lua decizii asupra divorțului lor.

În 2014, Angelina și Brad s-au căsătorit într-o mică ceremonie la un castel din sudul Franței. Doi ani mai târziu, în septembrie 2016, Jolie a depus o cerere de divorț, invocând diferențe ireconciliabile.

 

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Angelina Jolie își dorește împăcarea cu Brad Pitt pentru a forma din nou o familie

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare