; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelica rivera

E oficial! Angelica Rivera („Tequila cu suflet de femeie”) va juca într-o nouă telenovelă

25 March 2019

După divorțul cu scandal de fostul președinte al Mexicului, se pare că Angelica Rivera, cunoscută pentru rolul din telenovela „Tequila cu suflet de femeie', se va întoarce în curând pe micile ecrane. 

Potrivit portalului peopleenespanol.com, știrea a fost confirmată de fiica Angelicăi, Sofia Castro (22 de ani) pentru emisiunea „Suelta la sopa'. În cadrul unui interviu Sofia a precizat că revenirea mamei sale în telenovele va veni mai repede decât de așteptăm:

„Fiți răbdători pentru că are un proiect foarte mare care îi bate la ușă'. 

Conștientă de faptul că a dat prea mult din casă, Sofia și-a acoperit gura și printre râsete a declarat: „Vai! Cred că am dezvăluit deja prea multe'. 

„Mama este foarte bine și abia așteaptă să își reia traiectoria profesională', a încheiat Sofia Castro. 

Angelica și-a anunțat revenirea 

„Regret această situație dureroasă pentru mine și pentru copiii mei. De aceea am luat decizia de a divorța. Soțului meu i-am dăruit întotdeauna dragostea mea, timpul meu și efortul de a-mi face datoria ca soție, prietenă și mamă. Astăzi, toată energia mea, forța și dragostea mea se concentrează pe a fi o mamă cât mai bună, în a-mi recupera viața și cariera', anunța Angelica Rivera după divorțul de fostul președinte al Mexicului,   Enrique Pena Nieto. 

 

 

Angelica Rivera și Enrique Pena Nieto nu au avut copii împreună, însă fiecare a avut câte trei copii din căsnicia anterioară. Relația lor, în prezent, ar fi una amicală, însă fostul președinte a rămas împreună cu copiii săi în Mexic, unde va locui și pe viitor, în timp ce Angelica Rivera s-a mutat cu copiii ei în SUA. Actrița a mai fost căsătorită timp de 18 ani cu Jose Alberto Castro, producător și regizor mexican. 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare