; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

E oficial! Anda Adam şi Victor Slav s-au despărţit

12 November 2012

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc s-a destrămat. Anda Adam şi Victor Slav au decis să o ia pe căi diferite după o relaţie de şase ani. Ştirea a fost dezvăluită de către cei de la cancan.ro, care l-au surprins pe Victor Slav cărând bagaje în miez de noapte din casa în care locuia cu Anda.

Anda Adam a confirmat despărţirea de prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV pentru admp.ro, însă nu a vrut să dea prea multe detalii despre acest lucru. Da, este adevărat! Mai mult nu am ce să spun!', a zis ea.

După modelul Laura Cosoi şi Smiley, cei doi au dat şi un comunicat de presă:

“După o relaţie care a durat şase ani, Victor Slav şi Anda Adam au decis să se despartă. Cei doi au luat această decizie de comun acord şi sunt hotărâţi să meargă pe drumuri separate în viaţă. Ambii sunt de părere că aceasta este cea mai bună soluţie şi sunt convinşi că, în ciuda despărţirii, vor rămâne în relaţii de prietenie. Anda şi Victor îşi rezervă dreptul la intimitate, aceasta fiind singura informaţie cu privire la despărţirea lor pe care o vor face publică”.

Anda Adam şi Victor Slav s-au cunoscut pe platourile emisiunii Dansez pentru tine', în urmă cu şase ani şi de atunci au trăit o poveste de dragoste fără conflicte şi scandaluri. Cei doi chiar şi-au anunţat intenţia de a se căsători de mai multe ori, însă au spus că nu au timp să organizeze o nuntă pentru că Anda este foarte ocupată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare