; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Giuliana Rancic si Ryan Seacrest

E! ne duce pe covorul roşu de la Premiile Oscar 2014 | HBO transmite gala

02 March 2014

Ryan Seacrest şi Giuliana RancicE! va prezenta în direct, în noaptea de duminică spre luni, sosirea vedetelor pe covorul roșu al Ceremoniei de decernare a Premiilor Oscar.

Cea de a 86-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film va avea loc pe 2 martie 2014, la Dolby Theatre din Hollywood.

Gazdele show-ului “Live From The Red Carpet: PREMIILE OSCAR 2014″, Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic, ne vor însoți pe covorul roșu al celor mai importante premii ale cinematografiei. De la interviuri amănunţite cu cei nominalizaţi până la invitaţii speciali care vor prezenta premiile, acest program este o defilare mondenă înainte de decernarea premiilor.

Nu uitaţi nici de Fashion Police

E! va difuza marți, 4 martie, de la ora 22:30, o ediție specială “Fashion Police”, dedicată Premiilor Oscar. Urmăriți emisiunea pentru a afla opiniile hilare ale faimoasei Joan Rivers, dar şi comentariile făcute de Giuliana Rancic, George Kotsiopoulos şi Kelly Osbourne, care trec în revistă ţinutele afişate pe covorul roşu al Premiilor Oscar, de la cele nemaipomenite până la cele discutabile.

Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar va fi transmisă de HBO

 

HBO România va transmite în direct și în exclusivitate cea de-a 86-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film.

Ceremonia de decernare va fi transmisă live, în limba originală, nedublat, în noaptea de duminică, 2 martie, spre luni, de la ora 3:30, și va fi precedată de o transmisiune specială, în direct de pe covorul roșu, începând cu ora 2:00.

Filmele Gravity' și American Hustle' conduc lista nominalizărilor cu câte 10 categorii fiecare. Cele două titluri sunt urmate îndeaproape de 12 Years a Slave'.

Printre actorii nominalizați la premiul cel mai bun actor într-un rol principal' se numără și Matthew McConaughey, câștigător al Globului de Aur pentru rolul său din filmul Dallas Buyers Club' și personajul principal al producției originale HBO, True Detective' / Detectivii din Louisiana'.

HBO va difuza marți, 4 martie, de la ora 20:00 varianta editată și subtitrată a Premiilor Academiei Americane de Film, ediția 2014.

Citeşte şi:

Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar va fi transmisă de HBO

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare