; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

E!-Fashion Police: Gala Globurilor de Aur 2013, azi, la E!

16 January 2013

Cea de a 70-a ediție a Ceremoniei de decernare a Globurilor de Aur 2013, unul dintre cele mai importante evenimente din lumea filmului, dar și a modei, a avut loc duminică, 13 ianuarie 2013, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles și a reunit toată crema cinematografiei mondiale.

Diseară, de la ora 22:00, E! difuzează Fashion Police: Gala Globurilor de Aur 2013, o ediție de excepție, în care Joan Rivers îşi adună echipa – pe Kelly Osbourne, Giuliana Rancic și George Kotsiopoulos – pentru a prezenta 'din interior' un ghid al modei de la ediţia din acest an a Globurilor de Aur.

Nu vor lipsi celebrul ei umor şi observaţiile ironice, hilare, pentru ca, în cele din urmă, cei patru specialiști să formuleze verdicte necruţătoare. Îi vor eticheta foarte clar pe fiecare dintre invitați, de la cei îmbrăcați impecabil – până la cei mai puțin inspirați în alegerile făcute.

Postul E! a avut, pe covorul roșu al Globurilor de Aur, nu mai puțin de 20 de camere de luat vederi, inclusiv celebra Glam Cam 360, care oferă publicului o imagine completă, la 360 de grade, asupra look-ului fiecărui star în parte.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare