; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mariah Carey

E! dezvăluie primele secvențe din “Mariah’s World”

18 May 2016

E!, televiziunea dedicată culturii pop, dezvăluie în premieră detalii despre cea mai așteptată premieră a anului: Mariahs World', o nouă serie care o prezintă pe Mariah Carey.

Mariah Carey

Mariahs World' invită publicul să descopere ce se află dincolo de strălucirea reflectoarelor și faimă, pătrunzând în viața privată a uneia dintre cele mai cunoscute dive pop a tuturor timpurilor – cântăreața, compozitoarea și producătoarea Mariah Carey. Cele opt episoade cu durata de o oră vor dezvălui publicului E! detalii în premieră despre viața artistei care își începe turneul Sweet Sweet Fantasy' în Marea Britanie, Europa și Africa și pregătește, în același timp, apropiata căsătorie cu omul de afaceri australian James Packer.

Mariahs World' pătrunde îndeaproape în culisele vieții starului pop, inclusiv în mijlocul familiei, prietenilor și cercului său de apropiați care o ajută să rămână una dintre cele mai mari vedete ale momentului.

Seria documentar va fi difuzată de televiziunea E! în toată lumea, prin intermediul celor 17 canale E! internaționale, în 153 de țări și în 24 de limbi.

Umăriți primele secvențe din noua serie aici.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare