; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dwayne ‘The Rock’ Johnson

Dwayne „The Rock” Johnson a anunțat că el și familia s-au îmbolnăvit de COVID-19

03 September 2020

Cunoscutul actor Dwayne „The Rock' Johnson a dezvăluit prin intermediul unui video postat pe contul lui de Instagram că el și familia lui s-au îmbolnăvit de coronavirus.

În vârstă de 48 de ani, acesta a dezvăluit că și soția lui, Lauren Hashian, în vârstă de 35 de ani, cât și fiicele lor, Jasmine, 4 ani, și Tiana, 2 ani, au fost diagnosticați pozitiv cu COVID-19 în urmă cu trei saptămâni, însă acum starea lor de sănătate s-a îmbunătățit.

„Pot să vă spun că acesta a fost cel mai dificil și mai provocator lucru pe care a trebuit să îl îndurăm ca familie', a declarat actorul. „Suntem la finalul bolii, suntem de cealaltă parte a ei. Nu mai suntem contagioși și cu toții suntem – slavă Domnului – sănătoși'.

The Rock a oferi câteva detalii și despre simptomele celor două fetițe ale sale. Deși au o vârstă fragedă, micuțele au avut simptome ușoare, „o tuse care a durat câteva zile', a spus actorul, însă pentru el și soția sa lucrurile au fost complicate. 

„Am fost aruncat, lovit, bătut în trecut, însă a fi diagnosticat pozitiv cu COVID-19 este mult mai diferit decât a trece peste orice rană cumplită', a mai spus el.

Dwayne „The Rock' Johnson a mai precizat că „Prioritatea mea numărul 1 a fost întotdeauna să îmi protejez familia. Și să îmi protejez copiii, cei pe care îi iubesc. Mi-aș fi dorit să fiu numai eu cel diagnosticat pozitiv, însă nu a fost așa. A fost întreaga mea familie. Așa că acest lucru s-a simțit ca o lovitură puternică în stomac'.

Cel mai bine plătit actor de la Hollywood în ultimul an a mai specificat că este posibil ca virusul să fi fost contactat de la prieteni apropiați ai familiei, în ciuda faptului că au fost întotdeauna atenți cu măsurile de protecție: 

 „Nu lăsați niciodată garda jos, întăriți-vă sistemul imunitar cu antioxidanți, vitamine și lucruri de acest gen. Purtați mască. Asta este o realitate și este cel mai bun lucru pe care îl puteți face. Este de asemenea și cel mai responsabil lucru pe care îl puteți face, nu numai pentru voi, cât pentru familia voastră, pentru cei iubiți, dar și pentru ceilalți oameni din jurul vostru'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare