; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson s-a întors pe platourile de filmare, după ce s-a vindecat de coronavirus

15 September 2020

Dwayne Johnson s-a întors pe platourile de filmare, după ce la începutul lunii septembrie a anunțat că el și familia sa au fost infectați cu coronavirus. 

Vestea a fost dată de bunul său prieten și partener de producție, Hiram Garcia, pentru Variety. Se pare că „The Rock'  a reluat filmările pentru noul său film, „Red Notice', care va fi lansat pe platforma de streaming Netflix. 

 

„A fost un proces incredibil reluarea producției. Netflix a luat atitudine și indiferent de cât de mult timp va dura, va oferi echipei siguranță deplină. Am terminat jumătate din film înainte de începerea pandemiei, așa că am reajustat ceea ce aveam nevoie, astfel încât să putem termina totul  și să încheiem filmul. Dacă totul va merge bine vom reuși să terminăm în noiembrie', a declarat Hiram Garcia pentru Variety. 

 
În „Red Notice', Dwayne Johnson va juca alături de Ryan Reynolds și  Gal Gadot.

Johnson și Garcia s-au cunoscut când actorul a început să se întâlnească cu sora lui Garcia, Dany Garcia. Johnson și Dany s-au căsătorit în 1997 și au divorțat în 2008. Cei doi au împreună o fiică, Simone, în vârstă de 19 ani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare