Homepage  / Vedete străine

Dwayne Johnson, noi dezvăluiri despre Black Adam 2. De ce Warner Bros. și DC Studios ar fi renunțat la film

Dwayne Johnson, noi dezvăluiri despre Black Adam 2. De ce Warner Bros. și DC Studios ar fi renunțat la film
6

de Roxana Mirea,

Dwayne „The Rock” Johnson se destăinuie despre motivul pentru care crede că Warner Bros. și DC Studios au decis în cele din urmă să nu meargă mai departe cu „Black Adam 2”. Actorul s-a străduit timp de 15 ani pentru a realiza filmul original. 

Dwayne Johnson, despre ce se întâmplă cu Black Adam 2 

Dwayne Johnson spune că filmul „Black Adam 2” a fost eliminat din cauza unui „vortex de noi lideri”. 

„În timp ce cream Black Adam, îl dezvoltam, îl filmam – am fost puțin doborâți din cauza COVID și a închiderilor, apoi ne-am revenit – au fost atât de multe schimbări în conducere”, i-a spus Johnson lui Kevin Hart într-un episod din „Hart to Hart”. „Ori de câte ori ai o companie, dar mai ales de o asemenea mărime și amploare, care este o companie cotată la bursă, și ai toate aceste schimbări în conducere, vin oameni care, din punct de vedere creativ, fiscal, vor lua decizii cu care s-ar putea să nu fii de acord din punct de vedere filosofic.” 

El a continuat să explice că „Adam întunecatul” a devenit „unul dintre acele filme care au fost prinse în acea rețea de noi conduceri” ca urmare a reorganizărilor din cadrul companiei, ceea ce a făcut ca Warner Bros. să renunțe complet la filmul Batgirl și ca DC Studios să-i angajeze pe James Gunn și Peter Safran ca noi copreședinți în 2022, potrivit ew.com.

Cu toate acestea, Johnson i-a spus lui Hart că nu a fost singurul uimit de alegerea de a pune pauză la „Black Adam”. „Acesta va fi întotdeauna unul dintre cele mai mari mistere, cred, nu numai pentru mine și pentru noi, în ceea ce ne privește, ci și în întreaga noastră afacere”, a spus el. 

„Black Adam” (2022)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Dwayne Johnson a enumerat, de asemenea, mai multe realizări ale filmului „Adam întunecatul”, inclusiv performanța impresionantă a acestuia la box office. „Creezi un nou supererou. Vrei să dezvolți franciza. Îi aduci înapoi pe Superman și pe Henry Cavill. Lumea a luat-o razna”, a spus el, referindu-se la scena de final a filmului, care a prezentat revenirea lui Cavill în rolul lui Clark Kent.  

Deși The Rock a recunoscut că este important să „privim și să respectăm rezultatele economice”, el a spus că lucrurile devin mai dificile atunci când cifrele sunt mai importante decât entuziasmul publicului.  

Când te gândești la oportunitatea de a crea lucruri noi și de a le oferi publicului, care este șeful nostru numărul unu – când acest lucru nu a fost privit prin această lentilă, cred că lucrurile devin un pic mai dificile”, a spus el.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton