; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nikolaj Coster Waldau

După „Urzeala tronurilor”, actorul Nikolaj Coster-Waldau a semnat pentru un rol într-un nou serial

24 June 2019

Danezul Nikolaj Coster-Waldau, care-a interpretat vreme de opt sezoane rolul lui Jaime Lannister în serialul de la HBO, „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones', nu are timp să se plictisească. Are trei filme în postproducție, „The Silencing', „Notat', „Suicide Tourist' și „Domino', și un serial, pentru care tocmai se pregătește de filmarea pilotului pentru canalul FX, „Gone Hollywood'.

Negocierile nu au durat foarte mult pentru actorul din „Game of Thrones', Nikolaj Coster-Waldau. După ce a dat jos armura lui Jaime Lannister, se pregătește pentru un nou serial, „Gone Hollywood', pentru care FX a comandat deja pilotul, anunță Variety.

Este vorba despre o poveste plasată în anii 1980, sub palmierii de la Hollywood, în care un grup de întreprinzători pun bazele propriei lor agenții care va schimba industria filmului. Scenariul este unul ficțional, dar povestea va interacționa și cu evenimente și personaje reale. Alături de Nikolaj Coster-Waldau, vor mai fi în distribuție: John Magaro („The Umbrella Academy'), Lola Kirke („Mozart in the Jungle'), Ben Schnetzer („Snowden', „Happy Town'), Jonathan Pryce („The Wife'), Judd Hirsch („The Meyerowitz Stories').

„Gone Hollywood' nu are încă o dată de lansare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare