; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

După ultimul sezon din „Castlevania”, va urma un spin off

După ultimul sezon din „Castlevania”, va urma un spin-off

15 June 2021

Se știa deja că anime-ul american „Castlevania' (2017), a cărui acțiune este plasată în Valahia, se va termina odată cu sezonul patru. Dar erau și speculații că povestea va continua.

Spre deliciul fanilor, zvonurile au fost confirmate: Netflix a anunțat un nou sezon, care va muta acțiunea din fantezista Valahie în mai realista Franță de pe vremea Revoluției. Nu este vorba de o continuare, ci despre un spin-off. Vestea a fost dezvăluită cu ocazia Geeked Week, un eveniment online pentru fani.

Ce se știe despre noul spin-off

Acțiunea noului sezon se va desfășura la câțiva ani după evenimentele din „Castlevania', în Franța, în cursul anului 1792, adică pe vremea Revoluției franceze. Iar în prim-plan vor apărea personaje noi. Este vorba despre Maria Renard, ucigașă de vampiri, și Richter Belmont, un descendent îndepărtat al lui Trevor și Sypha. Cei doi nu au apărut până acum în serialul „Castlevania', dar au apărut deja în jocurile video.

Astea au fost veștile bune, pentru că sunt și unele mai puțin bune… Fanii anime-ului trebuie să se înarmeze cu multă răbdare: până acum nu se știe nimic despre data lansării sau despre cum se va numi noul spin-off.

Despre „Castlevania' (2017–2021)

Ultimul sezon, al patrulea, a avut premiera pe 13 mai 2021, pe Netflix, unde sunt disponibile în continuare toate cele 32 de episoade. „Castlevania' a fost apreciat și de public și de critică. Primul sezon, care-a intrat pe platformă pe 7 iulie 2017, a fost atât de bine primit de abonații Netflix încât a fost reînnoit cu încă un sezon în aceeași zi în care a avut premiera.

FOTO: Netflix

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare