; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

După Survivor România, Elena Ionescu și Simona Hapciuc și au luat case noi

După „Survivor România”, Elena Ionescu și Simona Hapciuc și-au luat case noi

16 April 2021

Elena Ionescu, care a câștigat anul trecut reality show-ul „Survivor România', și-a cumpărat – după ani de zile în care a stat în chirie – propriul apartament. De ajutor a fost premiul de 250.000 de lei (aproximativ 50.000 de euro) primit de la Kanal D.

Astăzi, solista este fericită că a reușit să se mute alături de fiul ei Răzvan în noua casă și a povestit, pentru Click, ce proiecte are pentru perioada următoare.

 Vezi galeria foto >

De când s-a întors din Republica Dominicană, acolo unde a participat la primul Survivor România', Elena Ionescu (32 de ani) a avut multe motive de bucurie. A trecut prin mai câteva schimbări de look, a avut un proiect muzical alături de Giani Kiriță, de Doru Isăroiu de la Red Parlament, acum colaborează cu Tom Boxer, Rigo Fuego  & Richy B la piesa Favela'.

De asemenea, pe lângă muzică, Elena  filmează cu fiul ei Răzvan pentru reality-show-ul Mămici de pitici cu lipici', de la Antena Stars. 

Pe lângă toate acestea, cea mai importantă schimbare din viața Elenei Ionescu este aceea că nu mai plăteşte chirie. 

Îmi merge bine. Da, am reuşit, mi-am cumpărat un apartament cu patru camere, pe care l-am transformat în trei camere. De două săptămâni ne-am mutat şi noi, este doar pe jumătate mobilat, dar le facem uşor-uşor pe toate. Important este că suntem la casa noastră şi visul a devenit realizabil, acela de a lua o locuinţă pentru mine şi Răzvănel', a declarat solista, citată de Click. 

Un apartament nou și-a cumpărat și Simona Hapciuc

Elena Ionescu nu este singura vedetă care s-a mutat recent în casă nouă. O altă concurentă de la „Survivor România', actrița și cântăreața Simona Hapciuc, care a participat anul acesta la emisiunea de la Kanal D, s-a mutat deja în casă nouă cu banii câştigaţi în Republica Dominicană.

Actrița și cântăreața are acum loc destul pentru hainele sale, loc pentru pantofii şi cizmele din colecția ei, dar şi spaţiu să facă sport acasă. 

 

„Maşina mea este burduşită de bagaje, printre care şi o oglindă super-mare. Merg să le duc la noul apartament şi bineînţeles că va trebui să le car de una singură.

V-am zis că apartamentul este la etajul 4 din 4 şi bineînţeles că nu am lift. Aşa că fac sală şi în seara asta!', le-a povestit fosta concurentă de la Survivor' fanilor ei de pe Instagram.

 Vezi galeria foto >

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare