; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

După „Sherlock”, Benedict Cumberbatch va juca într o nouă miniserie BBC

După „Sherlock”, Benedict Cumberbatch va juca într-o nouă miniserie BBC

17 February 2017

În timp ce fanii serialului „Sherlock' speră încă la un nou sezon, actorul Benedict Cumberbatch se pregătește pentru un nou proiect la BBC. El va interpreta personajul principal din „The Child in Time' („Copilul furat', carte apărută și la noi, la Editura Polirom, în 2005), adaptarea romanului semnat de Ian McEwan și publicat în 1987.

După „Sherlock', Benedict Cumberbatch va juca într-o nouă miniserie BBC

Cumberbatch va avea rolul unui autor de cărți pentru copii, pe nume Stephen Lewis, a cărui fiică de numai 3 ani a dispărut. Povestea urmărește efectele devastatoare pe care o asemenea dispariție le produce în interiorul unui cuplu.

„Am citit romanul acum ceva vreme și mi-a rămas în minte. Este profund, frumos și foarte emoționant. Sunt foarte mândru că «The Child in Time» va fi prima dramă produsă de SunnyMarch TV', a spus Benedict Cumberbatch într-un comunicat remis presei și preluat de Variety.

SunnyMarch TV este societatea sa de producție, creată recent. „The Child in Time' va fi o coproducție între BBC One, Pinewood Television și SunnyMarch TV. Cumberbatch va fi și producător executiv.

Actorul britanic a mai jucat în 2007 într-o adaptare după Ian McEwan, în filmul „Remușcare' / „Atonement' (2007), care a câștigat un premiu Oscar, un Glob de Aur și un BAFTA.

„Sunt foarte încântat de faptul că romanul meu a ajuns în mâinile unei echipe cu un nivel de creativitate atât de mare. Mi-l amintesc pe Benedict jucând extraordinar în «Remușcare». Acum, sunt foarte onorat că un actor cu asemenea resurse, experiență și subtilitate va avea rolul principal în «The Child in Time»', a declarat și scriitorul Ian McEwan.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Benedict Cumberbatch spune că sezonul 4 din „Sherlock' ar putea fi ultimul

Toby Jones va fi personajul negativ din sezonul 4 din „Sherlock'

Martin Freeman („Sherlock', „Fargo') are serial nou

Benedict Cumberbatch este din nou Sherlock pentru o reclamă

Prima fotografie a lui Benedict Cumberbatch în rolul Doctor Strange

Cum şi-a botezat Benedict Cumberbatch băieţelul?

„Urzeala tronurilor' şi „The People v. O.J. Simpson', marii câştigători la Emmy

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare