; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

După Mirela Vaida, și Andreea Bănică a anunțat că se operează. Are o problemă care nu mai poate fi amânată

După Mirela Vaida, și Andreea Bănică a anunțat că se operează. Are o problemă care „nu mai poate fi amânată”

28 May 2021

Andreea Bănică este a doua vedetă, după Mirela Vaida, care anunță că, în curând, va ajunge pe mâna medicilor. Artista va fi supusă unei operații pe care a amânat-o timp de mulți ani.

La începutul lui iunie, Andreea Bănică va intra în sala de operație: își va rezolva o veche problemă de sănătate. Vedeta a amânat 5 ani operația de deviație de sept, problema medicală care îi afectează respirația, scrie spynews.ro. Se pare că vedeta respiră cu dificultate de ani buni, dar a amânat intervenția de frică.

 Vezi galeria foto >

Andreea Bănică se operează de deviație de sept

Artista a anunțat pe contul ei de Instagram că urmează să se opereze. Tot pe internet, Andreea Bănică a mai spus că este vorba de o operație pe care ar fi vrut s-o evite.

„Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată. (…) Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine', le-a spus Andreea Bănică fanilor ei de pe Instagram.

Mai mult, cântăreața a mărturisit că știa încă de acum 5 ani că are această problemă de sănătate. Deși operația este deja programată, Andreea recunoaște că-i este teamă.

„Deviația de sept am descoperit-o cu mult timp în urmă pentru că mi-a ieșit pe un RMN pe care îl fac. (…) Atunci când l-am făcut prima oară, în urmă cu vreo 5 ani de zile, mi-a ieșit această deviație și tot mi-a ieșit de fiecare dată și tot bătea la ușă…. Până la urmă m-am hotărât … mi-e frică', a explicat artista.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare