; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marius Moga mic

După Inna, Marius Moga e al doilea antrenor la „Vocea României Junior”

29 June 2016

Marius Moga așteaptă cu nerăbdare să fie mentorul copiilor cu voci formidabile, la Vocea României Junior! Marius și Inna sunt doi dintre antrenorii primului sezon al show-ului care va aduce pe scenă copii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani și calități vocale remarcabile. Cei doi artiști sunt gata să descopere cele mai bune voci ale noii generații și să-și formeze cele mai tari echipe.

Marius Moga

Rolul de antrenor la Vocea României Junior reprezintă o nouă provocare pentru Marius: 'Mă aștept să văd, la Vocea României Junior, viitoarele vedete de mâine, viitorii artiști care vor ocupa scenele, să auzim niște copii îndrăzneți, care să conducă ei scena, să nu se lase conduși. Cel mai mult și cel mai mult caut carismă și atitudine pe scenă, în paralel cu voci bune. Vocea nu aduce rezultate bune fără atitudinea aferentă.'

Cu o experiență uriașă în industria muzicală din România, Marius Moga este unul dintre cei mai apreciați compozitori de la noi din țară, a lansat foarte mulți artiști, a compus sute de melodii de succes pentru cântăreți de renume și a avut colaborări importante atât în România, cât și în străinătate. Marius este foarte apropiat de cei mici, organizând în fiecare vară pentru ei tabăra de muzică, DeMoga Music Junior Camp, unde 100 de copii se distrează alături de Marius și alți artiști români, învațând să fie creativi din punct de vedere muzical.

În primăvara acestui an, copiii au venit plini de emoții, dar determinați, la preselecțiile primului sezon Vocea României Junior, iar acum sunt pregătiți să urce pe scenă și să demonstreze că vocile lor merită să fie auzite de întreaga țară.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare