; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lockup 1989

După gratii

10 May 2014

Lockup-1989Mai are şase luni până la eliberarea din închisoare. Dar un director de închisoare răzbunător vrea să-i spulbere visul de libertate. Pe scurt, aceasta este povestea acestui film.

Frank Leone (Sylvester Stallone) este deţinutul în cauză, al cărui vis de eliberare se apropie cu paşi repezi. Numai că, într-o noapte, Frank este luat pe sus de un grup de gardieni şi înghesuit într-un camion, fără a primi nicio explicaţie în schimb. La capătul călătoriei nocturne, Frank va găsi răspunsul.

Fusese transferat la o închisoare de maximă securitate, Gateway, al cărei şef este o mai veche cunoştinţă a sa, Drumgoole (Donald Sutherland), care-şi pune acum în aplicare planul de răzbunare. Firul acţiunii este dat înapoi, iar Warden îi aminteşte lui Frank cât l-a 'costat' evadarea lui din închisoarea Treadmore, al cãrui şef era în acele vremuri. Iar acum, Warden nu mai vrea decât să se răzbune, iar Frank să nu mai vadă lumina zilei.

Prestaţiile actoriceşti ale lui Stallone şi Sutherland au impresionat neplăcut criticii de film, aceştia fiind nominalizaţi la Zmeura de Aur.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare