; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

După eliminarea de la Survivor România, Ștefan Ciuculescu a spus adevărul despre Elena. Faimosul a fost nominalizat de Zanni

După eliminarea de la „Survivor România”, Ștefan Ciuculescu a spus adevărul despre Elena. Faimosul a fost nominalizat de Zanni

22 June 2021

Ștefan Ciuculescu a părăsit competiția „Survivor România', după ce a fost nominalizat de Zanni.

Faimosul nu a așteptat mult timp până să povestească detalii din emisiunea Kanal D filmată în Republica Dominicană. Astfel, la scurt timp după ce și-a luat rămas bun de la colegi, Faimosul a făcut primele declarații despre conflictual cu Elena Marin, cea care i-a fost prietenă până la un moment dat, scrie libertatea.ro.

Concurentul „Survivor România' va sosi în curând în România.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Stefan Ciuculescu (@stefan33ciuculescuofficial)

„Eu cu Elena nu am avut niciun conflict. Nu mă așteptăm să spună asemenea lucruri, că eu m-am îndepărtat de ea.  Eu nu m-am îndepărtat de ea absolut deloc.

Ea s-a regăsit în Maria, fiind și ea față. Și nu pot eu că bărbat să mă bag în discuțiile lor. Și de acolo a realizat ea că m-am apropiat eu mai mult de Sebi și de Zanni.

Dar sunt bărbat, nu? Nu pot să mă bag eu în discuțiile voastre pe care le aveți pe plajă. Sunt niște chestii pe care cred eu că Elena nu le-a gândit și nu le-a spus cu răutate. Dar modul că o spune și nu că mi-o spui mie în față, că nu era niciun fel de problemă.

Dar momentul în care i-o spui Mariei mă deranjează.  Tocmai de aia am preferat să schimb și eu atitudinea față de ea. Poate nu a fost corect, poate că am greșit, dar asta am simțit să fac. Și nu-mi pare rău. Nu am intrat în niciun joc. Eu mi-am spus părerea despre Elena realistica din ultimele două săptămâni', a spus Ștefan Ciuculescu, potrivit Wowbiz.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare