Homepage  / Știri / Televiziune

După ediția specială de Crăciun, „Jocuri de celebritate” se pregătește de Revelion

După ediția specială de Crăciun, „Jocuri de celebritate” se pregătește de Revelion

de Redactia Tvmania

Ediția specială „Jocuri de celebritate” de Crăciun a adus multă voie bună în casele telespectatorilor. Potrivit unui comunicat de presă Pro TV, emisiunea va avea o ediție specială și de Revelion, când invitați vor fi  Mihaela Rădulescu, Florin Busuioc, Marcel Pavel și Monica Anghel.

Luni seară, când la Pro TV a fost difuzată ediția specială de Crăciun a emisiunii „Jocuri de celebritate”, în sufrageria lui Bobonete s-a adunat o gașcă veselă de prieteni, pentru a se distra cu jocurile special pregătite pentru sărbători. Andreea Esca, Pavel Bartoș, Smiley și Magda Pălimariu s-au confruntat, au râs, au dansat și s-au bucurat împreună, totul pentru a ajunge în runda finală.

După una dintre probele serii, concluzia tuturor a fost că emisiunea ar fi trebuit să se numească „Dă din hăț”, pentru că Pavel Bartoș a avut grijă ca echipa adversă să respecte toate regulile impuse de Bobonete și a repetat non stop această propoziție. Nici Smiley nu s-a lăsat mai prejos și, provocat de Andreea Esca, le-a demonstrat tuturor că știe să danseze Lambada.

Confruntările, intrigile și răsturnările de situație au făcut ca echipa lui Paul Ipate, formată din Pavel Bartoș și Magda Pălimariu și Georgiana să ajungă în proba finală, „Nume și renume”, unde aceasta a reușit să îi ia 2.500 de lei lui Bobonete. Ajutorul lui Moș Crăciun în această rundă a fost Pavel Bartoș.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3468″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”619″ thumbnail_height=”464″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”/var/www/tvmania/wp-content/themes/tvmaniaseventeen/nggallery/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

„Jocuri de celebritate” are ediție specială de Revelion

Telespectatorii sunt invitați să urmărească „Jocuri de celebritate” la Pro TV în seara de Revelion, pe 31 decembrie, de la 20:30. Mihai Bobonete a pregătit o nouă ediție spectaculoasă, plină de surprize și veselie! Alături de Paul Ipate și Octavian Strunilă vor fi Mihaela Rădulescu, Florin Busuioc, Marcel Pavel și Monica Anghel.

Se anunță o bătălie distractivă spre runda finală, cu dans, cântec, multe glume și toate cele necesare pentru o seară festivă.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Premieră la radio: Andreea Esca are emisiune la Europa FM

Mihaela Rădulescu și-a impresionat iubitul găting gulaș

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton