; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

După divorț, Pepe renunță la una dintre afacerile familiei. Ce sumă cere artistul

Probleme cu banii? După divorț, Pepe renunță la una dintre afacerile familiei. Ce sumă cere artistul

02 April 2021

Abia divorțat cu acte în regulă, Pepe a hotărât să vândă una dintre afaceri: un salon de înfrumusețare aflat în centrul Capitalei și pentru care cere o sumă frumoasă: peste jumătate de milion de euro.

Artistul, pe care îl puteți vedea în fiecare sâmbătă în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva!', la Antena 1, a recunoscut că a primit multe oferte și promisiuni, dar nu a reușit până acum să vândă salonul, scrie Libertatea.

„Nu l-am mai vândut însă, dacă vine mâine cineva cu banii jos, îl dau din prima. Până acum am avut mulți clienți care au venit și mi-au promis multe, că îmi dau banii, ba că îmi dau un teren, ba că îmi dau o mașină, însă nu s-a concretizat nimic. Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea', a spus Pepe, pentru Impact.ro.

Afacere pusă pe butuci de pandemie

Pepe a mai povestit că ar putea alege să închirieze salonul dacă nu va găsi un cumpărător în timp util.

„Salonul a fost închiriat timp de nouă luni, contractul inițial a fost pe trei ani, însă, din cauza pandemiei, lucrurile nu au mai mers. Este o afacere pe care îmi doresc să o vând, dacă nu o vând am să o închiriez, că îmi convine și așa.  (…) Până la urmă cred că o să dau un anunț că îl închiriez. Eu nu am timp de așa ceva, plus că trebuie să te și pricepi. Dacă îl țin închis cinci ani, nu pierd nimic', a mai spus el.

Sursa foto: instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare