; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cowboy Bebop 1

După „Death Note”, Netflix își încearcă puterile pe un alt anime japonez celebru: „Cowboy Bebop”

08 April 2019

Deși „Death Note' nu a ajuns la succesul pe care-l așteptau producătorii de la Netflix, aceștia au pus la punct un nou proiect din aceeași zonă culturală: tranformarea anime-ului „Cowboy Bebop' în live action.

Anime-ul japonez „Cowboy Bebop' / „Kaubôi bibappu' a rulat între anii 1998 și 1999, și a putut fi văzut și la noi, pe fostul post dedicat producțiilor genului, Animax. În cele 26 de episoade a câte 24 de minute, serialul a urmărit aventurile unui grup de vânători de recompense – Spike Spiegel, Jet Black (poreclit „The Black Dog'), Corgi-ul Ein, Faye Valentine și Edward – care călătoresc în nava spațială, Bebop, în anul 2071.

Netflix a preluat acum povestea și a stabilit deja distribuția pentru rolurile principale, anunță Deadline, și au fost comandate 10 episoade.

Vedeta noului serial va fi John Cho, pe care l-am mai văzut în „Star Trek', „Selfie' sau „The Exorcist'. Cho va fi Spike Spiegel, vânătorul de recompense incredibil de cool, cu un surâs mortal și extrem de ironic. Alături de el, va fi Mustafa Shakir în pielea lui Jet Black, în timp ce Daniella Pineda („The Originals') va fi Faye Valentine. Iar negativul Vicious va fi jucat de Alex Hassell.

Primul episod din noul „Cowboy Bebop' a fost scris de Christopher Yost (care a mai lucrat la „Thor: Ragnarok'), iar Alex Garcia Lopez („Daredevil') va regiza primele două episoade. Shinichiro Watanabe, care a avut în grijă anime-ul original, va fi consultantul serialului.

Data de lansare nu a fost încă stabilită.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare