; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

După cine aleargă Ilinca Vandici în „Narcisa…”

06 October 2011

Ilinca Vandici a vorbit despre cum va evolua personajul ei, Angela, în serialul „Narcisa – Iubiri nelegiuite' (Antena 1) cu revista TVSatelit.

Ilinca Vandici se bucură că Angela, personajul ei din telenovela de la Antena 1, „Narcisa – Iubiri nelegiuite', „e mai mult în atenţia publicului' în acest sezon şi că are „o traiectorie ascendentă din punctul tuturor de vedere'.

Pentru asta, Ilinca munceşte mult, nu-i pasă că filmează de dimineaţa până seara şi, pentru că nu-i actriţă profesionistă, fură meserie de la toţi din jurul ei, în special de la Andrei Aradits, pe care îl consideră un actor extraordinar:

„Şi în pauza de ţigară mă duc după el să repetăm textul', a declarat frumoasa pentru TVSatelit.

„Filmez în jur de 4-5 zile pe săptămână. Avem liber duminica şi lunea. Filmăm inclusiv sâmbăta pentru că sunt anumite locuri în care se poate ajunge doar în weekend, pentru că nu se lucrează în ele, cum ar fi la tribunal. Sunt obişnuită cu programul încărcat. Cu trezitul de dimineaţă am însă o problemă. Dacă mă trezesc la 6, la 11 seara cad lată de oboseală. E obositor, dar e plăcut', ne-a zis Ilinca, care ne invită să nu pierdem următoarele episoade din „Narcisa…' pentru că:

„Angela devine obsedată de Cristian. Două sezoane a încearcat să-l prindă. Acum e fascinată de psihicul lui, de caracterul lui. Încearcă să-l înţeleagă şi să-şi dea seama de ce a făcut anumite lucruri. Cristian are un psihic puternic care o atrage foarte mult pe Angela. El simte lucrul acesta şi începe să se joace cu mintea ei, de aici apar şi visele pe care ea le are cu el. În tot acest timp, sora Angelei, Flori (Anca Dinicu), decide să păstreze copilul pe care îl va avea cu Cristian. La un moment dat însă în viaţa ei o să apară altcineva'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare