; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Deadly Class 9

După ce a fost difuzat de HBO, „Academia asasinilor” poate fi văzut din ianuarie la AXN

04 January 2021

De marți, 5 ianuarie, de la ora 23.00, AXN difuzează serialul de 10 episoade „Academia asasinilor' / „Deadly Class' (2019), adaptare a benzii desenate apărute în ianuarie 2014 și scrisă de Rick Remender.

AVERTISMENT! Serialul este interzis copiiilor sub 15 ani!

San Francisco, 1987. Pe la periferia orașului, printre gunoaie și pe sub poduri, încearcă să supraviețuiască, departe de ochii curioși ai poliției, Marcus Lopez (Benjamin Wadsworth). A fugit de la orfelinatul în care ajunsese după moartea părinților săi, iar faptul că instituția a luat foc i s-a pus în cârcă și acum e căutat pe poliție pentru moartea a zeci de copii. Nu are prea multe șanse de supraviețuire, își dă și el seama de asta, așa că propunerea de a se înscrie la o școală particulară, care-i oferă instrucție, casă, masă și refugiu din calea poliției, i se pare acceptabilă. Cel puțin până ajunge acolo. Pentru că, dacă școlile în general vi se păreau „criminale' pentru elevi, King’s Dominion e chiar în varianta fără ghilimele. Academia asasinilor nu numai că-și învață elevii arta crimei, lupta, otrăvuri și alte tehnici pentru a deveni un criminal perfect, dar și șeful școlii – Master Lin (Benedict Wong) – și colegii – cel puțin Saya (Lana Condor) și Chico (Michel Duval) – sunt mai mult decât fericiți și gata oricând să te trimită la cele veșnice.

 

Producția „Academia asasinilor'

Canalul american Syfy, Sony Pictures TV și Universal Cable Productions au făcut echipă cu frații Joe și Anthony Russo (regizorii de la „Căpitanul America: Război civil' și „Răzbunătorii: Război infinitului') pentru a aduce la viață benzile desenate create de Rick Remender și Wes Craig. „Ne-am propus să dăm viață lumii într-adevăr unice din «Deadly Class». Partenerii noștri de producție vor să combine angoasa anilor de școală, nostalgia după anii ’80 și parfumul benzilor desenate într-o realizare vizuală excelentă care să dea strălucire operei superaclamate semnate de Rick (Rick Remender, n.r.) și Wes (Wes Craig, n.r.)', declara Bill McGoldrick, unul dintre șefii de la Universal Cable, pentru Deadline.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare