; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Death Note 2017 Netflix

După câțiva ani de muncă, varianta americană a „Death Note” va ajunge pe ecrane în această vară

31 March 2017

După trei adaptări japoneze extrem de populare, manga și-a dobândit dreptul de a avea și propria sa versiune live-action americană. Trailer-ul e disponibil pe net.

În Japonia, este un adevărat cult în jurul mangăi „Death Note'. În occident, chiar dacă notorietatea sa nu e chiar atât de mare, este totuși una dintre poveștile cele mai iubite de public. Mai mult de 40 de milioane de exemplare au fost vândute în toată lumea. A avut, până acum, trei adaptări în cinema, un serial, jocuri video și chiar o piesă de teatru.

La noi, a fost difuzat pe canalul Animax serialul „Death Note' (2006), iar la AXN Spin s-a văzut „Death Note 2 – Succesorul lui L'.

La atâta popularitate, Hollywood nu putea să stea departe prea mult timp. Netflix este cel care a pus osul la treabă pentru adaptarea cu actori a celebrei povești create de Tsugumi Oba și Takeshi Obata.

Un timp, au fost curtați Shane Black și Gus Van Sant, dar în final regia i-a revenit lui Adam Wingard („Blair Witch'), care și-a luat angajamentul să respecte și să conserve atmosfera operei originale.

„Temele adulte ale mangăi vor fi respectate. Există nuditate, limbaj indecent, tone de violență', a promis Adam Wingard într-un interviu pentru site-ul Collider.

În schimb, „Death Note'-ul american se va derula în Seattle. Evident, personajul Light Yagami a devenit Light Turner, interpretat de Nat Wolff („Orașe de hârtie', „Internul', „Sub aceeași stea'), în timp ce L va fi jucat de Lakeith Stanfield („Noaptea Judecății: Anarhia'). Iar carismaticul Willem Dafoe își va împrumuta vocea mai puțin carismaticului zeu al morții, Ryûk.

Mai e nevoie numai de puțină răbdare, premiera va avea loc pe 25 august, pe Netflix.

Până atunci, aveți aici teaser-ul producției:

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare