Homepage  / Vedete / Vedete străine

După anunțul morții lui Matthew Perry, ultima lui postare de pe Instagram devine virală. „Parcă și-a prevestit moartea…”

După anunțul morții lui Matthew Perry, ultima lui postare de pe Instagram devine virală. „Parcă și-a prevestit moartea...”

de Ioana Maria,

Matthew Perry a murit. Actorul cunoscut în întreaga lume datorită personajului Chandler Bing, pe care l-a interpretat în serialul ”Friends”, a fost găsit mort în locuința sa. Perry avea 54 de ani și, potrivit primelor informații, se pare că s-a înecat într-o cadă cu hidromasaj sau un jacuzzi. Cu doar cinci zile înainte de moartea sa, actorul a postat pe contul său de Instagram o fotografie care le-a dat acum fiori fanilor săi.

Imaginea îl înfățișa relaxându-se într-un jacuzzi, purtând căști, și era însoțită de următorul comentariu: „Oh, apa aceasta caldă care se învârte în jurul tău te face să te simți bine? Eu sunt Mattman.”

În timp ce ancheta din jurul morții sale se află în desfășurare, fanii lui Perry au început să comenteze pe marginea acestei postări bizare din 23 octombrie, prin care parcă și-ar fi prevestit moartea.

Potrivit TMZ, mai multe persoane din anturajul actorului au declarat că Matthew Perry se întorsese acasă după ce jucase pickleball timp de două ore cu niște prieteni, iar când a ajuns la locuința sa o rugase pe asistenta personală să meargă să rezolve ceva în oraș. Aceasta s-a întors după aproximativ două ore și l-a descoperit pe actor fără suflare și a sunat la numărul de urgență 911.

„Suntem devastați de decesul dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte indelebilă a familiei Warner Bros. Television Group. Impactul geniului său comic a fost resimțit în toată lumea, iar moștenirea sa va continua să trăiască în inimile multora. Este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați”, au transmis și reprezentanții Warner Bros. Television Group, compania care a produs „Friends”.

Matthew Perry, faima din ”Friends”

Matthew Perry s-a născut pe 19 august 1969, în Williamstown, Massachusetts. Primul său rol de film l-a primit când era încă în liceu, jucând alături de River Phoenix în filmul din 1988 “A Night in the Life of Jimmy Reardon”. În anul dinaintea lansării acestui film, Perry a jucat în sitcom-ul ”Second Chances” (ulterior redenumit ”Boys Will Be Boys”), despre un bărbat care moare şi se întoarce pe pământ pentru a-I deveni mentor versiunii mai tinere a sa, jucată de Perry.

Serialul nu a reuşit să capteze audienţa, dar Perry a continuat să obţină roluri mai însemnate în proiecte de televiziune, între care “Growing Pains,” “Who’s The Boss” şi “Beverly Hills, 90210.”

Distribuirea lui Matthew Perry în rolul sarcasticului Chandler, din sitcom-ul ”Friends”, în 1994, l-a făcut celebru. Rolul i-a adus o nominalizare la premiile Primetime Emmy în 2002.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton