; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dana grecu

După Andreea Berecleanu, Dana Grecu a anunțat că pleacă de la Antena 3 după 15 ani de colaborare

21 February 2020

Dana Grecu pleacă de la Antena 3. Aflată pe finalul concediului de maternitate în care intrase în aprilie 2018, prezentatoarea tv a anunțat pe blogul personal că nu va mai reveni la postul unde a lucrat vreme de 15 ani.

Decizia Danei Grecu uimește întrucât vine la scurt timp după ce trustul a mai pierdut o vedetă, pe Andreea Berecleanu.

Am decis că proiectul meu la postul naţional de ştiri să se oprească. Plec de la Antenă mulţumindu-le colegilor mei lângă care am crescut. De la care am învăţat. Pe care i-am respectat şi a căror simpatie am simţit-o onestă. N-am să dau nume, spun doar că munca în televiziune e una care se face doar în echipă. Iar echipele cu care am lucrat au fost de excepţie, a scris Dana Grecu pe blogul personal.

Vedeta a vorbit, de asemenea, și despre motivele care au dus la luarea acestei decizii, anunț făcut la scurt timp după ce Antena a mai pierdut o vedetă, pe Andreea Berecleanu.

Motivul pentru care proiectul meu la Antena 3 se opreşte ţine de raţiuni personale. Simt nevoia unei provocări. Şi, dacă ea va veni din mass media şi mă voi potrivi unui alt proiect, voi continua să fiu jurnalist. Decizia nu e uşoară, dar ce e uşor din ce ne dorim pentru evoluţia noastră ca trăitori pe aici? Aşadar, dragii mei, vă voi ţine la curent! Vă mulţumesc pentru interesul vostru! Pentru mine contaţi!‘, a continuat Dana Grecu.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare