; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabi Lunca la ODV_4395

După 21 de ani, Gabi Luncă revine pe scenă, în emisiunea „O dată-n viață”

17 October 2014

După mai bine de 20 de ani în care a preferat să stea departe de scenă şi de lumea artistică, celebra interpretă de muzică lăutărească Gabi Luncă vine din nou în faţa publicului şi cântă, alături de Orchestra „Lăutarii' din Chişinău. Se întâmplă vineri seară, într-o ediţie specială „O dată-n viaţă', în care veți asculta numai muzică lăutărească veche.

[Not a valid template]

Credit foto: Constantin Ticu

Emisiunea prezentată de Iuliana Tudor se difuzează în direct în fiecare vineri seară, la TVR 1, de la ora 21.00.

„Ţiganca de mătase', cum a fost supranumită în anii ei de glorie, datorită vestimentaţiei de scenă atent selectate şi a vieţii echilibrate pe care a dus-o întotdeauna, Gabi Luncă aparţine generaţiei „clasice' a muzicii lăutăreşti urbane (mahala). Din 1993, artista s-a retras complet de pe scena muzicală lăutărească, vocea ei mai răsunând doar la slujbele bisericeşti.

Ovidiu Niculescu şi Nelu Ploieşteanu, Gianina Corondan şi Ion Ghiţulescu, Gabriel Coveşeanu (alias Cove) şi Panseluţa Feraru sunt cele trei cupluri de concurenţi care vin să cucerească publicul telespectator la „O dată-n viaţă'. Iar pentru că nu există spectacol cu lăutari fără un taraf adevărat, în platoul emisiunii îşi mai fac apariţia taraful din Mârșa şi Andrei Mihalache.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare