; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mircea dinescu 4

După 11 sezoane de „Politică și delicatețuri”, Mircea Dinescu și-a deschis restaurant cu numele emisiunii

07 October 2019

După 11 sezoane de „Politică și delicatețuri' la TVR 1, Mircea Dinescu a folosit numele emisiunii pentru deschiderea propriului restaurant.

Poetul, gazetarul, scriitorul și bucătarul-șef Mircea Dinescu, în vârstă de 68 de ani, mai deține un restaurant cu același profil, bucătărie și băuturi tradiționale și muzică lăutărească autentică, în Centrul Istoric al Bucureștiului, unul la Pitești, în Gura Trivăii, și o cramă pe malul Dunării, momentan în reabilitare, după ce a fost afectată, în vară, de o puternică furtună.

Fără un protocol aparte și fără prea multă publicitate, Mircea Dinescu a deschis porțile noului local ce se află în zona Hala Traian din București cu o postare pe Facebook: 

„Începând din această seară, dăm drumul la voie bună! Încingem grătarul, punem vinul la rece și îl ascultăm pe prietenul nostru Constantin Lataretu! Vă așteptăm pe strada Prof. Dr. Mihail Georgescu nr. 24, lângă Hala Traian, la restaurantul Politică și delicatețuri!', a scris Mircea Dinescu pe pagina sa de Facebook despre inaugurarea restaurantului. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare