; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jumong

„Legendele palatului: Prinţul Ju-mong” ajunge la final

03 March 2011


Serialul „Legendele palatului: Prinţul Ju-mong' se termină pe 15 martie, cu al 81-lea episod, în care fanii vor afla ce se întâmplă cu primul monarh al regatului Goguryeo. A doua zi, postul naţional de televiziune începe difuzarea unui nou serial coreean, „Legendele palatului: Concubina regelui'.

Fanii serialului „Legendele palatului: Prinţul Ju-mong' vor afla cum se termină povestea regelui interpretat de Song Il Gook timp de 81 de episoade. După multele lupte în care a fost implicat, Ju-mong lasă moştenire tronul fiului său, Yuri (Ahn Yong-joon), despre care se credea că este mort.

Seria „Legendele palatului' continuă pe postul naţional de televiziune cu un nou serial sud-coreean: „Legendele palatului: Concubina regelui', care va fi difuzat din 16 martie, de luni până vineri, de la ora 18.30. Producţia are 60 de episoade a câte 60 de minute, iar TVR-ul l-a împărţit în 120 de episoade de jumătate de oră, difuzând câte două episoade în fiecare zi, de luni până vineri.

În centrul scenariului stă tot o figură din istoria Coreei: Dong Yi (Han Hyo Joo), o orfană talentată la muzică, care devine servitoare la palatul regal şi doamna de companie a reginei Wang Hu In Hyeon (Park Ha-Seon). După ce aceasta moare în mod misterios Dong Yi atrage atenţia regelui Suk-Jong (Ji Jin-Hee, din „Giuvaerul palatului') şi dispreţul concubinei regale, Jang Hee-Bin (Lee So-Yeon). Prinsă între intrigile de la curte şi dragostea pentru rege, Dong Yi naşte un fiu şi se luptă să-l facă pe acesta moştenitorul tronului.

Puteţi citi mai multe despre acest nou serial în „TVmania' nr. 10, care apare pe 7 martie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare