; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana tudor si dumitru farcas_4523

Dumitru Fărcaş este invitatul Iulianei Tudor, sâmbătă, la „O dată-n viață”

25 November 2016

Moroşanul Dumitru Fărcaş este sărbătoritul emisiunii „O dată-n viaţă' de săptămâna aceasta, în seria întâlnirilor ce aniversează cei 60 de ani ai TVR. Iuliana Tudor vă aşteaptă la o nouă ediţie a emisiunii, sâmbătă seară, de la ora 21.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

Celebrul său taragot, însoţit de Orchestra „Mărţişorul' din Cluj au făcut din genericul „Tezaurului folcloric' o melodie de neuitat. Timp de peste 50 de ani, a reuşit să cucerească mii de români cu muzica sa. A urcat pe cele mai prestigioase scene şi a umplut de lacrimi de bucurie ochii a milioane de români.

iuliana-tudor-si-dumitru-farcas_4523

Vin să sărbătorească alături de maestrul Dumitru Fărcaş şi de echipa „O dată-n viaţă' doi dintre tinerii laureaţi ai festivalului „Taragotul de Aur' – Ionela Cristina Bugnar şi Tudor Ciprian Vârciu, precum şi două tinere interprete din Groşi, localitatea natală a taragotistului – Gabriela Ardusătan şi Daria Gâdea.

Acompaniamentul şi dansurile ediţiei din 26 noiembrie a emisiunii vin de la membrii Ansamblului Transilvania, iar părintele Cristian Pomohaci ne încântă din nou cu vocea care l-a făcut celebru, de data aceasta în calitate de invitat special.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare