; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Los Miserables

Duminică se termină telenovela „Fugara” (Acasă)

28 May 2015

Los MiserablesDuminică, 31 mai, de la ora 20.00, puteţi urmări deznodământul telenovelei „Fugara' („Los Miserables') cu Aracely Arambula în rolul princioal. Telenovela produsă de Telemundo a avut la bază romanul „Mizerabilii' scris de Victor Hugo. În ultimul episod, dragostea dintre Lucía (Aracely Arámbula) şi Daniel (Erik Hayser) învinge, iar cei doi se căsătoresc. El Diablo (Gabriel Porras) se întâlneşte cu Fidel Gómez, cu scopul de a-l înşela şi de a-i lua toţi banii. Pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, el se foloseşte de Liliana (Aylín Mujica). Pablo (Diego Soldano) şi echipa sa fac tot posibilul să-l prindă pe Diablo.

În locul telenovelei „Fugara', de luni, 1 iunie, va începe pe acelaşi tronson orar, telenovela „Singură pe lume' („La Gata') cu Maite Perroni şi Daniel Arenas.

Aracely Arambula nu va sta însă mult timp departe de platourile de filmare căci a acceptat să joace rolul principal în remake-ul serialului „Doña Bárbara' din 2008, care a avut-o pe Edith Gonzalez ca protagonistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare