; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Catalin Tolontan

Duminică, la Digi 24, Cătălin Tolontan este invitatul lui Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru, la „În fața ta”

13 December 2018

Jurnalistul Cătălin Tolontan vine duminică, de la 13.30, la emisiunea În fața ta'. Jurnalismul de investigație și puterea mass-media de a influența viețile oamenilor sunt două dintre temele discuției cu Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru.

„Dosarul Hexi Pharma merge înainte în instanță cu niște mărturii îngrozitoare, despre incompetență combinată cu lăcomie, oameni care își înșală profesia vin în instanță și spun: da, eu făceam probele și vedeam că nu ies bine, dar nu era treaba mea, le dădeam mai departe', a povestit Cătălin Tolontan despre desfășurarea procesului generat de investigațiile GSP.

Cătălin Tolontan, unul din cei mai cunoscuţi jurnalişti români, și-a petrecut mare parte a carierei în redacțiile ProSport și Gazeta Sporturilor. În ultimii ani, notorietatea sa a crescut datorită reportajelor care au denunțat corupția din sistemul medical românesc.

Gabriel Liiceanu, Andrei Pleșu, Mircea Cărtărescu, Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, Cristian Mungiu, Marcel Iureș, Victor Rebengiuc, Dragoș Bucur, Gheorghe Hagi și Corina Chiriac sunt doar câteva dintre personalitățile care, pe parcursul celor aproape trei ani de emisie, au fost invitate În fața ta'.

În fiecare sâmbătă și duminică, la 13:30, Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru aduc În fața ta' oameni de cultură, artiști, politicieni sau lideri din business într-un cadru în care bunul simț dictează tonul dialogului despre temele momentului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare