; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andi moisescu

Duminică, la „Apropo TV”, Andi Moisescu vorbește cu Marius Florea Vizante și Amalia Năstase despre estetica frumosului

19 May 2017

Duminică, de la 13:05, Andi Moisescu aduce vești bune pentru criticii de artă, iubitori ai frumosului și ziditorii de soclu în general. Invitații rubricii „România care este', Amalia Năstase, Alex Tocilescu, Marius Florea Vizante și Theodor Paleologu încep săptămâna aceasta materialul intitulat Estetica frumosului, în care vom admira cele mai surprinzătoare opere statuare din România, prima analizată fiind bustul lui Ronald Reagan din curtea Casei Căsătoriilor din Ploiești.

Mihai Bivol a început în spatele blocului cu rolele, apoi s-a dus în skatepark-ul din Herăstrău, unde și-a făcut prieteni noi. După un timp, s-a apucat de filmat și montat, dându-și seama că poate îmbina cu succes atât sporturile urbane, cât și pasiunea pentru producția audiovizuală. Mai o panoramare stânga-dreapta, mai un trav realizat haiducește de pe role, și foarte mult CUT and PLAY au adus în final la colaborări însemnate pentru el. Mai multe aflăm duminica aceasta, în „Joyride'.

În rubrica „Bucătarium', Simona Pope și Liviu Preda vorbesc despre unul dintre cele mai imprevizibile și îmbucurătoare trenduri ale anului: micile dejunuri dulci. Două studii recente au arătat beneficiile consumului de cacao pentru sănătate, indiferent de vârsta consumatorului. În acest sens, experții americani susțin că e bine să-ți satisfaci pofta de ceva dulce dimineața, când metabolismul e mai activ.

Rubrica „Next Gen' ne aduce săptămâna aceasta o discuție despre muzică, nu șah, cu Karpov not Kasparov, unul dintre cele mai interesante proiecte muzicale de pe scena indie autohtonă, iar în „Pubfather', Octavian Strunilă, Costin Giurgea și Tudor Bratu comentează câteva spoturi publicitare realizate pentru două branduri de automobile.

Duminica, de la ora 13:05, sau în reluare după miezul nopții, românii sunt invitați să urmărească cel de-al 25-lea sezon „Apropo TV'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare