; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robert Tudor si Mihai Bobonete

Duminică, în semifinala „Vocea României Junior”, magicianul Robert Tudor sparge trofeul show-ului

30 March 2017

Surprizele în semifinala „Vocea României Junior' vor veni din toate părțile: de pe scenă, de pe scaunele antrenorilor, dar și din culise. Duminică, de la 20:30, va fi un spectacol memorabil, iar în rolurile principale vor fi juniorii care îi vor face pe Andra, Moga și INNA să fie fericiți, dar și cu lacrimi în ochi.

În semifinală, emoția se va îmbina perfect cu distracția, iar antrenorii vor trece rapid de la o stare la alta. Andra se va urca pe scaun atunci când unul dintre concurenții săi va prezenta un moment demn de marile scene ale lumii. Reacția Andrei va fi uimitoare și urmată de un dialog savuros cu Marius Moga, atunci când antrenorul îi dă câteva sfaturi pentru concurentul ei.

'Nu mă supăr prea tare, pentru că știu că așa îmi zici și mie în studio. Când am înregistrat melodia Inevitabil va fi bine, mi-a mâncat viața! ', va spune Andra despre colaborarea ei cu Marius.

Antrenorii dau în mintea copiilor

Împreună cu cei nouă concurenți, vor readuce pe scenă atmosfera din musical-ul Annie, vor cânta, vor dansa și se vor bucura de un moment extraordinar.

Însă nu doar copiii vor fi în centrul atenției duminică. Magicianul Robert Tudor va încerca să facă să dispară trofeul Vocea României Junior, dar… magia îi va da bătăi de cap și va sparge mult râvnitul trofeu.

Problema este că cei mici află de această întâmplare nefericită și devin impacientați spunând:

'Sper că nu i-ați dat și banii pe mână'.

Cum se va descurca Robert și cum va ieși din această situație, rămâne să vedem duminica aceasta, de la 20:30, la Pro TV.

Citește și:

FOTO. „Vocea României Junior': 9 copii au ajuns în semifinala show-ului de la Pro TV

Concurenții „Vocea României Junior' intră, duminică, în etapa confruntărilor. Andra: „Am fost foarte exigentă cu ei!'

Duminică, va fi în ultima rundă de audiții pe nevăzute la „Vocea României Junior'

„Vocea României Junior' se pregătește de start. Ce spune Mihai Bobonete despre noul show

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare