; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andi Moisescu revine la Pro TV cu un nou sezon Apropo TV

Andi Moisescu explică, la „Apropo TV”, cum se distrează ”tocilarii” din generația millennials

12 May 2017

Duminică, de la 13:05, în Apropo TV, rubrica România care este încheie seria Fake News, Old News în forță, iar Andi Moisescu, Lucian Mândruță, Costel și Bogdan Naumovici vor discuta despre „gradul de rudenie' dintre Dacian Cioloș și „Sith maestrul intergalactic' George Soroș și despre presupusul război geofizic pe care rușii l-au declanșat împotriva României.

Weekend-ul trecut, echipa emisiunii a dat o fugă până la Comic Con, ca să înțeleagă mai bine cum se distrează 'tocilarii' din generația millennials. Toate informațiile le aflăm duminica aceasta, în rubrica Joyride.

Să te filmezi gătind nu e atât de simplu cum poate cred toți, din acest motiv Andi Moisescu a apelat la profesioniști. De la Jamie Oliver sau Jamila Cuisine și până la Farfuria Veselă, Andi va încerca să descoasă misterele unui important trend culinar, împreună cu Adi Hădean și Geanina Staicu Avram (jamilacuisine.ro), în Bucătarium.

În cadrul rubricii Next Gen, Andi Moisescu vorbește puțin despre trecut și mai mult despre viitor, cu veteranii de la trupa Firma, iar în Pubfather, Alina Gavrilă și Răzvan Exarhu, juratul MasterChef, analizează câteva spoturi publicitare realizate pentru un cunoscut brand de mobilă și decorațiuni.

Duminica, de la ora 13:05, sau în reluare după miezul nopții, românii sunt invitați să urmărească cel de-al 25-lea sezon Apropo TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare