; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dansează printre stele va avea patru membri (1)

Duminica aceasta, juriul „Dansează printre stele” va avea patru membri

17 October 2014

Duminică, de la 20:30, Bruce se alătură doar în această ediție juriului emisiunii, format din Mihai Petre, Jojo și Igor Munteanu. Bruce se va afla în situația delicată de a-și evalua foștii colegi.

[Not a valid template]

„Să fac parte din juriu este o șansă de a-mi arăta cunoștințele și experiența dobândite până acum și este o onoare pentru mine. Îmi va fi însă foarte greu să jurizez concurenții deoarece i-am cunoscut pe toți și m-am atașat de ei. Voi fi obiectiv și voi nota exact evoluția lor pe scena „Dansează printre stele', a mărturisit coregraful.

Săptâmâna viitoare, conform regulamentului, cel de-al patrulea membru al juriului va fi coregraful echipei care părăsește concursul în ediția din 19 octombrie.

Bruce este un cunoscut coregraf si dansator din România. A studiat în Los Angeles, New York și Londra alături de coregrafi renumiți precum Brian Friedman, Wade Robson, CJ Salvador, Gil Duldulao, Mandy Moore, Ian Eastwood, Tucker Barkley și și-a creat un stil propriu, Stylized Jazz. A fost dansator și coregraf în numeroase show-uri de televiziune din România și a semnat coregrafii pentru artiști celebri precum Inna, Ștefan Bănică, Andra, Elena Gheorghe și Mandinga.

Bruce a intrat în competiția „Dansează printre stele' alături de Cosmina Păsărin și au fost primii eliminați din concurs.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare