; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_5764

Duminică, 16 iunie, Mircea Dinescu aduce la TVR 1 ultima ediție a acestui sezon din „Politică și delicatețuri”

14 June 2019

Partenerul de discuții și de gătit al lui Mircea Dinescu, la ultima ediţie a sezonului, este magicianul Magitot, pe care românii l-au descoperit în show-urile de divertisment tv. Pe 16 iunie, de la 14.30, la TVR 1.

 Vezi galeria foto >

Duminica aceasta, ultima ediție din sezonul 11 a Politicii și delicatețurilor este una magică. Şi asta entru că partenerul de discuții și de gătit al lui Mircea Dinescu este magicianul Magitot, pe numele său Marius Drăguș. Românii l-au îndrăgit de la apariţiile sale în show-urile de televiziune iUmor și Românii au talent.

Dintr-un mușchiuleț de porc tras în tigaie, alături de câteva legume, Dinescu face un colier. Pe post de șnur, foloseşte un sparanghel, iar mărgelele sunt bucăți de carne, dovlecel și ardei, totul stropit, desigur, cu zeamă de portocale.

Cât poetul gătește, Magitot îi face câteva trucuri şi e doar o încălzire pentru ceea ce urmează în cramă. E atent şi observă cu multă aviditate trucurile culinare ale poetului, căci un magician și un poet au aceeași substanță.

În cramă, îi așteaptă lăutarul Gogu Iancu și taraful său; farfuriile și mâncarea au dispărut de pe masă, iar în locul lor apar uneltele magicianului: cărți de joc, zaruri, sfori, cu care Magitot îl uimește pe Dinescu. Și ca să nu se lase mai prejos, poetul contracarează recitându-i magicianului o poezie.

Așadar, pentru duminică, 16 iunie, de la 14.30, vă propunem o ediție ieșită din tipare a emisiunii #politicasidelicateturi (FB şi Instagram), în care ne jucăm cu iluzii și ne iluzionăm cu jocuri, o ediție relaxantă și veselă, potrivită pentru o după-amiază de vară.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare