; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dulce maria

Dulce Maria spune că nu are nicio problemă să lucreze cu un fost iubit

11 February 2016

Dulce Maria (30 de ani) a revenit, de aproape o săptămână, pe micile ecrane din Mexic. În noua ei telenovelă, Corazón que miente', interpretează un personaj negtiv şi are ocazia să joace alături de un fost iubit de-al ei, actorul Pablo Lyle (protagonistul serialului).

dulce maria

Fosta membră a trupei RBD spune că nu are nicio problemă cu acest lucru, mai ales că relaţia lor s-a terminat în urmă cu mulţi ani. Plus că, în tot acest timp, ei au menţinut o relaţie de prietenie bazată pe respect'.

Noi doi ne-am despărţit în termini foarte buni. El s-a dedicat actoriei, iar eu muzicii. Ne-am reîntâlnit cu ocazia acestui proiect, însă sunt alte circumstanţe acum. Pablo are deja o familie', a spus Dulce, citată de peopleenespanol.com.

În timp ce Dulce Maria încă îşi mai caută sufletul pereche, Pablo s-a căsătorit în decembrie 2014 cu Ana Araujo, mama băieţelului său, Mauro. Pablo şi Ana s-au cunoscut în adolescenţă şi s-au îndrăgostit, iar la maturitate s-au reîntâlnit şi au devenit un cuplu.

Pe Pablo Lyle îl veţi vedea, începând cu 15 februarie, la Acasă în telenovela În umbra trecutului', alături de Michelle Renaud.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare