; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dulce Maria, sexy într-o revistă pentru bărbaţi

14 July 2011

Fosta membră a trupei RBD a pozat provocator pentru revista mexicană Open', dedicată bărbaţilor, în care a vorbit despre preferinţele ei în materie de bărbaţi, gastronomie şi muzică. Bineînţeles, Dulce nu a omis să vorbească şi despre succesul pe care l-au avut albumele ei solo Extranjera' Vol 1. şi Vol. 2.

Dulce nu se consideră sexy şi crede că siguranţa de sine face o persoană să fie atrăgătoare'. Deşi, în prezent, artista în vârstă de 25 de ani nu are o relaţie stabilă, ea ştie foarte bine ce calităţi trebuie să aibă cel care vrea să-i cucerească inima:

Trebuie să fie o persoană pe care să o admir, care să aibă aspiraţii şi care să ştie să se exprime. Caut pe cineva care să fie iubitor, care să se cunoască foarte bine şi să se comporte la fel în orice circumnstanţă. Vreau pe cineva care să mă iubească mult, iar asta este din păcate foarte dificil. Nu am găsit pe nimeni care să creadă în mine', a zis ea.

Actriţa şi cântăreaţa crede că i-ar fi greu să aibă o relaţie serioasă în această perioadă deoarece călătoreşte mult şi are agenda plină de concerte.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare