; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

70653365_546102646196838_4769061438928119580_n

Dulce Maria nu-și propusese încă să aibă un copil. Care erau motivele actriței

16 July 2020

Este fericită pentru că va deveni mamă pentru prima oară, însă Dulce Maria a mărturisit că acest lucru nu se afla încă în planurile sale. 

Cântăreața și actrița în vârstă de 34 de ani este emoționată și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului ei. Dulce Maria este însărcinată în 4 luni și a povestit în cadrul unui interviu că este îngrijorată de pandemia de coronavirus cu care întreaga lume se confruntă, acesta fiind unul din motivele pentru care nu plănuia încă să facă un copil:

„Este frumos; Este o binecuvântare, dar nu am planificat asta în aceste momente de pandemie. Dar a decis să vină și să aibă grijă acum cât mai mult de noi ', a mărturisit actrița.

Dulce Maria a povestit și cum a aflat că a rămas însărcinată:

 

 

 „Mă simțeam foarte rău așa că am decis să fac un test de sarcină. Primul a ieșit negativ, iar al doilea pozitiv. Am simțit o emoție foarte mare în momentul în care am aflat că voi deveni mamă. Am avut grețuri de dimineața până seara. Nu suportam mirosurile și totul îmi provoca greață. Nu am reușit să dorm mult din cauza tuturor nervilor și grijilor ', a mai spus Dulce María.
Artista s-a căsătorit cu Paco Alvarez, cel alături de care așteaptă copilul, în toamna lui 2019. 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare