; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dulce maria

Dulce Maria este însărcinată. Cum a făcut actrița anunțul

09 June 2020

Fosta membră a trupei RBD a anunțat pe rețelele de socializare că va deveni mamă pentru prima oară. Actrița în vârstă de 34 de ani s-a căsătorit în luna noiembrie a anului trecut cu soțul său, Francisco Alvarez, cu care formează un cuplu din 2017. 

“Ei bine, a venit momentul!! În mijlocul haosului și incertitudinii cu care se confruntă întreaga lume, Paco și cu mine vrem să împărtășim o veste care ne umple de dragoste, fericire și recunoștință. Minunea vieții găsește întotdeauna o modalitate de a se manifesta. Da! Acum sunt însărcinată! Vom fi părinți! ', a anunțat emoționată celebra cântăreață.

„Suntem foarte fericiți pentru că vom începe o nouă etapă a vieții noastre și așteptăm cu toată dragostea copilul nostru. În ciuda faptului că circumstanțele sunt complicate pentru toată lumea de această pandemie, avem încredere că vremurile lui Dumnezeu sunt perfecte. '

dulce maria

La începutul acestui an, actrița și cântăreața a început filmările unui nou proiect, este vorba de al doilea sezon al telenovelei „Falsa identidad’ a cărei protagoniste este Dulce Maria. Acest proiect marchează prima colaborare a fostei membre a trupei RBD cu compania Telemundo.

Ultima producţie tv în care a jucat Dulce Maria a fost serialul de comedie Muy padres’ (2017-2018). Pe micile noastre ecrane ea a fost văzută ultima oară în 2016 la Happy Channel în telenovela Inima te minte’ (Corazon que miente’).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare