; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dulce Maria cântă în filmul “Aventurile lui Sammy 3D”

22 October 2010

Fanii fostei membre a trupei RBD o vor putea auzi pe aceasta cântând pe coloana sonoră a peliculei de animaţie Aventurile lui Sammy 3D', care are premiera în cinematografele de la noi pe 29 octombrie. În film, vocile personajelor principale sunt asigurate de Melanie Griffith (Snow) şi Yuri Lowenthal (Sammy).

.

După despărţirea de trupa RBD, în 2008, frumoasa roşcată Dulce Maria şi-a continuat, la fel ca ceilalţi foşti colegi ai ei, cariera atât în telenovele, cât şi în muzică.

Single-ul ei Inevitable', lansat anul acesta, a marcat revenirea ei în muzică, iar pe 9 noiembrie artista urmează să-şi lanseze primul ei album solo intitulat Extranjera'. Cu siguranţă Dulce a câştigat multe puncte la capitolul imagine când a făcut un featuring cu artistul american Akon la piesa Beautiful'.

.

Şi proiectele tot vin

Ultima telenovelă în care Dulce a jucat a fost anul trecut în Verano de Amor', un remake al serialului argentinian de succes Verano del 98'. În serial, Dulce a apărut alături de Victoria Díaz, Juan Ferrara şi Brandon Peniche. Anul acesta, Dulce a apărut în cel de-al treilea sezon al serialului Mujeres Asesinas' în episodul Eliana Cuñada'.

De asemenea, în aprilie 2010, Dulce Maria a fost cooptată în filmul lui Gonzalo Justiniano Alguien Ha Visto A Lupita?', în care fosta membră a trupei RBD apare alături de actorul Cristian de la Fuente. Filmul va avea premiera în martie 2011 şi va fi prezentat la mai multe festivaluri de film internaţionale.

.

Singură şi disponibilă

Cât priveşte viaţa amoroasă, tabloidele din Mexic au tocat mărunt în ultimele luni faptul că Dulce Maria are o relaţie cu producătorul telenovelei Verano de amor', Pedro Damian, şi că artista ar fi motivul pentru care el s-a despărţit de soţie.

O prietenă de-a lui Dulce a negat însă totul: Dulce îl vede pe Damian ca pe tatăl ei. Nu înseamnă că dacă a divorţat are o relaţie cu ea. Familia lui Dulce îl cunoaşte. Pedro este cel care a crezut în ea ca actriţă', a zis ea citată de peopleenespanol.

Dulce a declarat că s-a săturat de toate aceste bârfe şi că, în prezent, este singură în aşteptarea unui bărbat care să o facă fericită. Dragostea pentru mine este ceva incredibil şi în ziua când voi fi îndrăgostită nu mă voi ascunde. Veţi afla cu toţii. Deocamdată nu am nici o relaţie serioasă', a zis cântăreaţa în vârstă de 24 de ani.

Eu şi cu Pedro suntem doar prieteni, mă cunoaşte de când sunt mică, însă se pare că nimeni nu vrea să creadă acest lucru. Îl iubesc şi îl admir. Între noi e o relaţie bazată pe respect', a mai adăugat ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare