; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dulce Maria

Dulce Maria a plecat de la Televisa și a semnat un nou contract

29 June 2017

După ce a fost întreaga viață în echipa Televisa, Dulce Maria și-a luat rămas bun de la cei care au format pentru ea a doua familie încă de la vârsta de 8 ani, scrie peopleenespanol.com.

Marți, pe 27 iunie, actrița și cântăreața mexicană a semnat un contract cu un nou post de televiziune, Imagen Televisión, concurența directă a celor de la Televisa.

Vestea a fost oferită atât de artistă cât și de postul de televiziune prin intermediul rețelelor de socializare. Echipa Imagen Televizion i-au urat lui Dulce „Bun venit', iar actrița a lăsat un mesaj emoționant alături de o fotografie surprinsă în momentul semnării contractului.

„Semnând un nou proiect! Îmi asum riscuri, caut libertate și schimbări… sunt recunoscătoare că munca îmi este apreciată și entuziasmată pentru că încep un nou drum, o alternativă.', a scris Dulce Maria pe Instagram.

În momentul de față nu se știe cu siguranță în ce proiect va participa actrița, însă potrivit publicației People en Espanol, se pare ca Dulce va fi protagonista unei noi telenovele.

Venirea cântăreței la postul de televiziune scade șansele ca reunirea trupei RBD să aibă loc, așa cum s-a tot speculat în presa de peste hotare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare