; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dulcemama t

Actrița Dulce Maria a devenit mamă pentru prima oară. Ce nume a ales pentru fiica sa

04 December 2020

Actrița Dulce Maria a devenit mamă pentru prima oară. Membra trupei RBD a anunțat pe rețelele de socializare că a născut o fetiță sănătoasă. 

Dulce Maria a scris un mesaj emoționant pe Instagram unde a postat și o fotografie în care putem vedea mânuța fiicei sale. Ea și soțul ei, Paco Alvarez i-au pus numele micuței lor: Maria Paula. 

Pe lângă fanii artistei și colegii săi din RBD printre care Anahi și Alfonso Herrera i-au urat gânduri de bine lui Dulce și familiei sale. 

„Nu există cuvinte prin care aș putea spune tot ce simt… în primul rând mulțumiri infinite lui Dumnezeu care ne-a permis să trăim cea mai mare minune a vieții, cel mai mare cadou de la Dumnezeu, expresia iubirii noastre imense… o experiență care îți transformă viața, care îți împarte viața printr-un trecut și un viitor și nu știi cât de mult ai putea suporta, dar iubirea te face mai puternic… totul a meritat ca să te pot cunoaște și să te pot avea în brațe micuța mea luptătoare. Mulțumesc, Paco, pentru că ești cel mai bun tată pentru fiica noastră frumoasă care a venit pe lume să ne schimbe viața. Maria Paula te iubim cu toată ființa noastră. Îți promit că voi face totul ca să pot fi cea mai bună mamă pentru tine', a fost mesajul scris de Dulce Maria. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Dulce Maria (@dulcemaria)

Dulce Maria a anunțat pe rețelele de socializare că va deveni mamă pentru prima oară la începutul lunii iunie. Actrița în vârstă de 34 de ani s-a căsătorit în luna noiembrie a anului trecut cu soțul său, Francisco Alvarez, cu care formează un cuplu din 2017. 

Deși trupa RBD se reunește la sfârșitul acestui an după 12 ani de la despărțire, Dulce nu va putea participa tocmai din cauză că abia a adus pe lume primul său copil. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare