; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Duel Morosanu vs Zmarandescu (4)

Duelul Giganților, Moroșanu vs Zmărăndescu! Marți, de la 21:30 la „Ferma – Un nou început”

15 April 2019

Din prima clipa de când a pășit Zmărăndescu în Ferma – Un nou început!, toți s-au întrebat același lucru: pe când un duel între cei mai puternici bărbați din fermă? Inevitabilul s-a produs la nici o săptămână de la intrarea lui Zmărăndescu, multiplul campion mondial la MMA, în show.

E un adversar de temut care a venit să le facă viața imposibilă concurenților, iar Moroșanu se simte amenințat: mă simt vizat prin prezența lui Zmărăndescu aici', au fost cuvintele lui Moroșanu.

Deși nu s-a alăturat niciunui grup în momentul de față, bandiții simt că au nevoie de un om ca Zmărăndescu în grup, fiind singurul care îi poate face față lui Moroșanu, dar și strategiilor lui puse la cale.

 

Duelul Giganților, Moroșanu vs Zmărăndescu! se vede la PRO TV

 

Cel mai așteptat duel se apropie! Marți seara, duelul uriașilor, duelul giganților, duelul celor mai buni luptători din România are loc la Ferma- Un nou început!, unde vom fi martorii unui moment de neuitat. La fel ca în sport, doar unul singur va ieși învingător. Cine va câștigătorul duelului cu greutate, vom vedea marți într-o nouă ediție Ferma – Un nou început!

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare