; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Duelul de la „Dansez pentru tine” dă dureri de cap

11 November 2011

Telespectatorii Dansez pentru tine' vor avea de ales vineri la duel intre Daniel si Alexandra si Andreea Ibacka si Paul. Chiar daca au primit vinerea trecută 4 note de 10 la folclor, la finalul emisiunii, Andreea și Paul au primit verdictul necruțător al duelului.

Dacă pe Paul l-a măcinat mult vestea, Andreea nu s-a putut abține și a plâns foarte mult și și-a propus să facă totul pentru a convinge că merită să meargă mai departe. De când a început aventura Dansez pentru tine', Andreea simte că a trecut prin multe momente dificile, dar pe care le-a uitat când a văzut note mari din partea juriului:

Entorse, vânătăi, contuzii, dureri musculare acute, arsuri. Astea pe lângă deja banalele răceli, stări de oboseală permanentă, insomnii, migrene. Cel mai bun medicament e rezultatul bun din scenă. Satisfacția reușitei ne ia durerea cu mâna și ne dă forță să mergem mai departe', povestește Andreea.

Stăm în sala de antrenament în jur de 10 ore pe zi. Iar 3 ore e numai drumul la Buftea dus-întors. Dacă totuși într-o zi simțim nevoia să repetăm mai mult, stăm la repetiții și până la 2 dimineața. Iar când ajung acasă, oricum repet iar singură', povestește actrița.

Pe lângă un spectacol total pe care îl promit pentru diseară, Andreea speră în votul celor de acasă la 1322 cu textul Andreea' pentru ca Paul, partenerul ei, să poate merge mai departe pe drumul către împlinirea visului său.

Daniel Nițoiu vrea note de zece

Verdictul intrării la duel i-a întristat foarte tare pe Daniel și Alexandra: Ne-a turnat plumb în picioare. Eu am încercat să fiu tare și să îi dau putere și Alexandrei. Dar mi-a fost foarte greu', mărturisește Daniel.

Nici Daniel, dar nici Alexandra nu sunt dansatori profesioniști și fiecare notă mare primită la Dansez pentru tine' din partea juriului a fost o izbândă teribilă pentru ei: Noi am muncit foarte mult să ajungem până aici și marea noastră realizare au fost cei doi de 10 de la folclor. Sper să mai obținem note de 10 și vinerea aceasta', a spus Daniel.

Prezentatorul recunoaște că stă în sala de antrenamente 10 ore pe zi pentru a reuși să învețe coregrafiile de vineri seară. Pe lângă coregrafii energice și aplaudate și o forma fizică foarte bună, Daniel are acum musculatura mai dezvoltată și 3 kg în minus.

aum6966_resize_resize

Picture 1 of 9

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare