; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Duelul corzilor vocale

20 October 2008

Cel de-al treilea sezon al emisiunii-concurs “Megastar” aduce schimbari semnificative. De aceasta data, batalia se da intre opt grupuri vocale care spera sa castige marele premiu de 60.000 de euro si un contract cu o casa de discuri din Romania.

Cea mai importanta schimbare pe care o aduce noul sezon al emisiunii “Megastar”, spune Andreea Raicu, “este ca, de aceasta data, va fi o competitie intre trupe. Cei care participa au nevoie de spirit de echipa. Este mai usor cand pierzi sau castigi de unul singur. Cu toate acestea, ideea de trupa are si multe alte beneficii, unul dintre ele fiind dinamismul”. Si preselectiile au marcat o noutate, deoarece, pentru prima data, pe langa calitatile vocale, concurentilor li s-a testat si auzul armonic, esential pentru cei care fac parte dintr-o trupa. Andreea Raicu ne promite ca, si de aceasta data, “vom avea seri tematice, dintre care vreau sa amintesc seara cu muzica romaneasca, editia cu piese din muzical sau din coloana sonora a unor filme celebre. In prima editie veti putea urmari hituri din anii 2000, piese foarte representative pentru fiecare trupa din concurs”.

Megastaruri noi si vechi
Dintre cei 27 de concurenti, 14 sunt finalisti ai primelor doua sezoane (care au decis sa-si incerce inca o data norocul). Astfel, in cadrul noilor trupe vom avea ocazia sa-i vedem pe Mara Vlad, Claudiu Mirea, Paula Ghiviriga, Cristina Bondoc, Laura Rosca, Andi Grasu, Brigitta Szebenyi si Andreea Ioncea, finalisti ai primei editii, precum si pe Elena Munteanu, Daria Lupescu, Cristina Salateanu, Mihai Popistasu, Razvan Stef si Alexandra Tudorut, finalisti ai celui de-al doilea sezon. Impreuna cu noii concurenti selectati la preselectii, acestia au fost impartiti in opt grupuri vocale, a cate trei sau patru membri.
“O singura trupa deja constituita a trecut de castigul din aceasta vara. Restul trupelor au fost formate de Crina Mardare impreuna cu sprijinul producatorului muzical si al membrilor juriului, din fostii finalisti si concurentii selectati in aceasta vara”, spune Andreea Raicu.

“Megastar 3” va debuta pe 25 octombrie, urmand sa fie difuzat in fiecare sambata seara, de la ora 20.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare