; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meghan markle si printul harry

Ducii de Sussex încalcă tradiția! Meghan Markle și Prințul Harry nu vor arăta mulțimii bebelușul după naștere

11 April 2019

Presa din întreaga lume face speculații în ultima perioadă despre venirea pe lume a ducilor de Sussex. Dacă Meghan Markle va naște acasă, ori la același spital unde a născut și Prințesa Diana, dar și Ducesa de Cambridge rămâne de văzut, însă Harry și Meghan au decis să nu anunțe nașterea copilului la scurt timp după naștere. 

Un comunicat postat de palatul Kensington arată că cei doi au decis să se bucure în familie până vor anunța pe toată lumea că Meghan a născut. 

„Ducele și ducesa de Sussex  sunt foarte recunoscători pentru gândurile bune primite din partea oamenilor din Marea Britanie și din întreaga lume cu privire la venirea pe lume a primului lor copil. Înălțimile lor Regale au luat o decizie personală de a menține venirea pe lume a copilului lor privată. Ducele și ducesa așteaptă cu nerăbdare să împărtășească știrea cu toată lumea odată ce au avut ocazia de a sărbători  în familie', arată comunicatul. 

Nu mai e mult până ce Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni părinți pentru prima oară. În timp ce Ducesa de Cambridge i-a născut pe George, Charlotte și Louis la Spitalul St. Mary și au existat restricții în fața spitalului cu săptămâni înaintea fiecărei dintre cele trei nașteri. Probabil că nici la celălalt spital – Croydon University Hospital, aflat în sudul Londrei – unde s-a spus că ar naște Meghan nu este nicio mișcare, deoarece fotografii ar fi fost deja instalați acolo. În acest moment, pare să prindă tot mai mult contur zvonul că Meghan Markle va naște acasă, la fel ca Regina Elisabeata a II-a, asistată de personalul medical ales de ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare