; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

2474229251

Ducele și Ducesa de Cambridge au publicat imaginea alături de cei trei copii pentru felicitarea de Crăciun

19 December 2019

Anul acesta Prințul William și Kate Middleton au optat să facă o fotografie mai puțin tradițională pentru felicitarea de Crăciun. Cei doi au pozat alături de copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, pe o motocicletă cu ataș, fiind o postură destul de diferită față de felicitările din anii trecuți.

 

Kate poartă în imagine o rochie albastră cu modele albe și stă lângă Prințul William, care îl ține pe Prințul Louis. Prințul George poartă o pereche de pantaloni scurți și un tricou polo, iar Prințesa Charlotte, care stă lângă el, poartă o rochie alb cu negru, fără mâneci.
 
 
 
 

Nu se știe momentan când și unde a fost făcută poza, însă cel mai probabil imaginea a fost suprinsă vara, în timpul unei vacanțe. Felicitarea de Crăciun a fost publicată pe un cont de Twitter, însă cel mai probabil va apărea și pe conturile oficiale ale Ducilor de Cambridge.

După această imagine toată lumea așteaptă cu nerăbdare și felicitarea Ducelui și Ducesei de Sussex, cei doi devenind anul acesta părinții lui Archie Harrison.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare