Homepage  / Vedete străine

Dua Lipa, probleme serioase la Globurile de Aur 2024 din cauza rochiei. Imaginile care au devenit virale

Dua Lipa, probleme serioase la Globurile de Aur 2024 din cauza rochiei. Imaginile care au devenit virale
9

de Roxana Mirea,

Dua Lipa a strălucit pe covorul roșu, la Globurile de Aur 2024. Artista a arătat spectaculos într-o rochie neagră, tip sirenă, dar care a fost prea strânsă pe corpul ei. Așadar, Dua Lipa a întâmpinat ceva probleme din cauza ținutei sale.  

Dua Lipa, probleme din cauza rochiei la Globurile de Aur 2024 

Dua Lipa a întâmpinat ceva probleme la Globurile de Aur 2024 din cauza ținutei sale. Duminică seară, cântăreața a ajuns pe covorul roșu într-o rochie neagră cu accente aurii, în care a arătat spectaculos – dar ținuta nu a fost tocmai confortabilă. 

Dua Lipa, în vârstă de 28 de ani, a ales o rochie neagră, în stil sirenă, de la Schiaparelli, iar aceasta pare să fi fost strâns încorsetată, deoarece s-a chinuit puțin când a venit momentul să se așeze pe scaunul ei.

Dua Lipa, încercând să se așeze pe scaun, la Globurile de Aur 2024

Pe Instagram, vedeta pop a distribuit o înregistrare video de la ceremonia de decernare a premiilor, dezvăluind că, în loc să se relaxeze, designul strâns și structurat al rochiei a obligat-o să se lase pe spate, într-o poziție nenaturală, atunci când a vrut să se așeze pe scaun.

Mulțumesc @goldenglobes pentru o seară atât de frumoasă aseară”, a scris ea în dreptul acelui video, care a inclus, de asemenea, mai multe fotografii cu ansamblul ei superb. „Singurul lucru care a lipsit a fost un scaun înclinabil.”  

Deși a fost nominalizată pentru cel mai bun cântec pentru un film pentru „Dance the Night”, premiul a revenit în cele din urmă unui alt hit „Barbie”, „What Was I Made For?” al lui Billie Eilish. 

Dua Lipa, probleme din cauza rochiei la Globurile de Aur 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Oppenheimer” a fost marele câștigător al serii

Filmul biografic despre părintele bombei atomice, regizat de Christopher Nolan, a cucerit cele mai prestigioase premii ale serii Globurile de Aur 2024: cel mai bun film, cea mai bună regie, cel mai bun actor într-un rol principal pentru interpretarea lui Cillian Murphy în rolul lui Robert Oppenheimer, și cel mai bun actor într-un rol secundar pentru Robert Downey Jr., care a jucat rolul unui politician și rival al celebrului savant.

Succesul filmului „Barbie”, a altui favorit, nu a fost la fel de răsunător. Globul de Aur pentru cea mai bună actriță într-o comedie i-a fost acordat Emmei Stone pentru interpretarea unei femei Frankenstein în „Poor Things”, și nu vedetei Margot Robbie.

Sursa Foto: Hepta, captură de ecran Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton